Copyright © 2009 ~ All Rights Reserved ~ stromsundsssk.se

Välkommen till Strömsunds Snöskoterklubb - för Din säkerhet och trevnad.

Bästa bland skoterklubbarna i Sverige

Välkommen till oss på webben. Under många år har vi i vår klubb jobbat hårt för våra medlemmars gemensamma intresse - snöskotern och snöskoteråkning, och vi har ägnat mkt tid åt både teoretiska och praktiska göromål, dock ej på webben förrän 2009 och det har vi, med buller och bång, beslutat ändra på!

Vi ska ha den bästa snöskoterklubbs-webbsidan i sverige!

Tyck gärna till och tipsa, via e-maillänken nere till höger på varje sida, om hur vi kan gå till väga för att nå vårt mål. Vad vill Du finna här, och hur kan vi hjälpa Dig bäst? Dina åsikter är mycket värda för vår fortsatta utveckling. Vi uppskattar Din hjälp.

Här ska Du förhoppningsvis hitta det Du behöver för att förbereda Dig teoretiskt och mentalt inför en skotersäsong, en lyckad skotertur, ett nyköp, en reparation eller helt enkelt bara för att få ut nått vettigt av en stund vid datorn.

Länk till aktuellt Medlems-/skoterlotteri här

Även vi ska blogga

Det går utmärkt att följa med i klubbens Aktuellt-blogg som Du finner här eller via länken till höger på varje sida. Där har styrelsen och andra utvalda aktiva medlemmar i klubben möjlighet att informera om sina respektive ansvarsområden och tycka till om både det ena och det andra. Förhoppningsvis är vår Aktuellt-blogg ett bra verktyg för Dig som hela tiden vill veta senaste nytt från klubben och om vår verksamhet, eller på ett enkelt sätt kommentera informationen som läggs ut.

Du finner även mycket intressant och grundläggande information om oss under flikarna "Medlemsskap", "Miljö och syfte" och "Historia", där det mesta av det bästa vi tror att Du vill veta om klubben finns.

Tack för att Du visar intresse för vår klubb och välkommen att delta i alla våra evenemang framöver. På återseende.

Mvh Styrelsen

Webdesign MST Consulting

Vår blogg

För att vi på ett enkelt sätt ska kunna uppdatera Dig löpande har vi en blogg som klubbledningen och utvalda aktiva medlemmar skriver i och uppdaterar.

För att komma till vår blogg, Klicka här

Tipsa oss

Om Du har tips på evenemang eller åsikter som klubben bör få ta del av, så blir vi glada och tacksamma för ett e-mail.

Skriv till

ordf[at]stromsundsssk.se.