Copyright © 2009 ~ All Rights Reserved ~ stromsundsssk.se

Bildgalleri

Hitta bilder från klubbens evenemang och andra trevliga händelser i galleriet.

Skicka oss gärna Dina bilder om Du tror de kan glädja andra besökare genom galleriet. De kan vara bilder på allt möjligt inom vårt gemensamma intresseområde, så som snöfordon, stugor, allmän trivsel eller racing. Skicka dessa till web[at]stromsundsssk.se för påseende och publicering.

Du kan också finna vår logotyp i större format. Använd den gärna i marknadsföringssyfte, dock endast i samråd med klubben. Skriv gärna till oss på sekreterare[at]stromsundsssk.se och fråga om hur Du kan använda den rätt och bäst, om du blir osäker.

Länk till aktuellt Medlems-/skoterlotteri här

Även vi ska blogga

Det går utmärkt att följa med i klubbens Aktuellt-blogg som Du finner här eller via länken till höger på varje sida. Där har styrelsen och andra utvalda aktiva medlemmar i klubben möjlighet att informera om sina respektive ansvarsområden och tycka till om både det ena och det andra. Förhoppningsvis är vår Aktuellt-blogg ett bra verktyg för Dig som hela tiden vill veta senaste nytt från klubben och om vår verksamhet, eller på ett enkelt sätt kommentera informationen som läggs ut.

Du finner även mycket intressant och grundläggande information om oss under flikarna "Medlemsskap", "Miljö och syfte" och "Historia", där det mesta av det bästa vi tror att Du vill veta om klubben finns.

Tack för att Du visar intresse för vår klubb och välkommen att delta i alla våra evenemang framöver. På återseende.

Mvh Styrelsen

Webdesign MST Consulting

Webdesign MST Consulting

Vår blogg

För att vi på ett enkelt sätt ska kunna uppdatera Dig löpande har vi en blogg som klubbledningen och utvalda aktiva medlemmar skriver i och uppdaterar.

För att komma till vår blogg, Klicka här

Tipsa oss

Om Du har tips på evenemang eller åsikter som klubben bör få ta del av, så blir vi glada och tacksamma för ett e-mail.

Skriv till

ordf[at]stromsundsssk.se.

Tipsa oss

Om Du har tips på evenemang eller åsikter som klubben bör få ta del av, så blir vi glada och tacksamma för ett e-mail.

Skriv till

ordf[at]stromsundsssk.se.